Συναγερμός IDS με κέντρο λήψης σημάτων

Τα προϊόντα της IDS Hellas έχουν ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή για σύνδεση με κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού. Οι συνεργάτες της IDS το προτείνουν σε κάθε εγκατάσταση συναγερμού IDS για την 100% ολοκληρωμένη ασφάλεια των πελατών τους.

Ο συναγερμός από μόνος του μπορεί μόνο να εξασφαλίσει ότι θα χτυπήσει η σειρήνα, σε περίπτωση που κάποιος επιχειρήσει να παραβιάσει τον χώρο σας. Η σύνδεση με το 24ωρο Κέντρο όμως, ενισχύει 100% την ασφάλειά, καθώς ενημερώνετε άμεσα ο συνδρομητής και η Αστυνομία, για οποιοδήποτε συμβάν προκύψει, είτε βρίσκεστε στο χώρο είτε όχι.


Ενέργειες κέντρου λήψης σημάτων


Σήμα Διάρρηξης

Αναγνώριση της ζώνης που παραβιάστηκε, ειδοποίηση της Άμεσου Δράσης (100) και ενημέρωση του πελάτη στα τηλέφωνα ανάγκης που έχει δηλώσει.

Σήμα Φωτιάς

Άμεση ειδοποίηση της Πυροσβεστικής (199) και του πελάτη στα τηλέφωνα ανάγκης.

Σήμα Προσωπικής Απειλή

«Απειλή» μέσω συγκεκριμένου συνδυασμού από το πληκτρολόγιο. Ειδοποίηση της Άμεσου Δράσης (100) και άμεση ενημέρωση στα τηλέφωνα ανάγκης.

Σήμα Αφόπλισης Υπό Απειλή

Αφόπλιση του συστήματος υπό απειλή, μέσω μυστικού κωδικού. Ειδοποίηση της Άμεσου Δράσης (100) και άμεση ενημέρωση στα τηλέφωνα ανάγκης.

Σήμα Ληστείας

Πάτημα ειδικής συσκευής «Μπουτόν πανικού». Ειδοποίηση της Άμεσου Δράσης (100) και άμεση ενημέρωση στα τηλέφωνα ανάγκης.

Σήμα Ιατρικής Ανάγκης

Άμεση ειδοποίηση στα τηλέφωνα ανάγκης που έχει δηλώσει ο πελάτης για αυτή την περίπτωση (συγγενείς, προσωπικός γιατρός κλπ).

Σήμα Παραβίασης Συστήματος

Παρενόχληση της μονάδας ή της σειρήνας του συστήματος. Ειδοποίηση της Άμεσου Δράσης (100) και άμεση ενημέρωση στα τηλέφωνα ανάγκης.

Σήμα Ανίχνευσης Θερμοκρασίας-Πλημμύρας κλπ

Ανίχνευση αύξησης / πτώσης της θερμοκρασίας του χώρου, επιπέδων υγρασίας ή πίεσης, διαρροής νερού / γκαζιού κλπ , μέσω ειδικών αισθητηρίων και προγραμματισμού. Ειδοποίηση της αρμόδιας αρχής και του πελάτη στα τηλέφωνα ανάγκης.

Σήμα Διακοπής Ρεύματος

Για διακοπή ρεύματος χωρίς επαναφορά, ενημερώνεται ο πελάτης. Σε διακοπή ρεύματος τις βραδινές ώρες, ο πελάτης ενημερώνεται το πρωί (εξαιρούνται περιπτώσεις άμεσης ενημέρωσης).

Σήμα Πτώσης Μπαταρίας

Άμεση ειδοποίηση του πελάτη (μία φορά το 24ωρο) ότι η μπαταρία του συναγερμού έχει εξασθενήσει προκειμένου να ενημερώσει τον τεχνικό του και να αποκαταστήσει το πρόβλημα.

Συναγερμοί σπιτιών, Συναγερμοί καταστημάτων, ασύρματοι συναγερμοί, όλα στην επίσημη ιστοσελίδα της IDS στην Ελλάδα. Μέσα από το Blog μας μάθετε τα πάντα για μία αγορά συναγερμού σπιτιού και την εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού και ότι άλλο χρειάζεται για την ασφάλειά σας

 

Blog συναγερμού IDS

Καλωδίωση συναγερμού σπιτιού - Τι δίκτυο καλωδίωσης έχετε;

02 Φεβρουαρίου 2015

Η καλωδιώση γίνεται κατά την εγκατάσταση – τοποθέτηση του ενσύρματου συναγερμού στον χώρο σας. Ο τεχνικός ασφαλείας το αναφέρει κατά την μελέτη του χώρου για να βγει η προσφορά του...

Συναγερμοί σπιτιών IDS - Γιατί πρέπει να αγοράσετε άμεσα!

02 Φεβρουαρίου 2015

Τις περισσότερες φορές συζητάμε και προβληματιζόμαστε για ένα γεγονός, όταν αυτό έχει συμβεί ήδη. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την ασφάλεια του σπιτιού μας. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις εκείνων,...