Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς;

Η IDS Hellas θέλει την επικοινωνία μαζί σας, για να γνωρίζει ότι είστε ευχαριστημένοι με την επιλογή σας. Εκφραστείτε όπως μπορείτε, πείτε μας για τους συναγερμούς μας, δώστε τις προτάσεις σας, βοηθώντας μας να καταλάβουμε καλύτερα τις ανάγκες σας!

Στην φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας έχετε την δυνατότητα να καλύψετε κάθε είδους απορία που έχετε σχετικά με τους συναγερμούς μας, τις ανταγωνιστικές προσφορές των συνεργατών μας καθώς και να βρείτε τον εγκαταστάτη του συναγερμού σας μέσα από το δίκτυό μας σε όλη την Ελλάδα!

Αίτημα για προσφορά / επικοινωνία / υποστήριξη

Συμπληρώστε το πεδίο
Συμπληρώστε το πεδίο
Συμπληρώστε το πεδίο χωρίς κενά
Συμπληρώστε το πεδίο
Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω θέματα
Γράψτε το μήνυμά σας
Πρέπει να το επιλέξετε ώστε να έχουμε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε μαζί σας
Υποχρεωτικό πεδίο

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email: info@idshellas.gr
Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα
Τηλέφωνο: 210 9640258
Ζητήστε: Γενικές πληροφορίες
Πληροφορίες για τα προϊόντα μας, διαφημιστικό φυλλάδιο για το προϊόν που σας ενδιαφέρει, προτεινόμενες λύσεις που χρειάζεστε για την ασφάλεια του χώρου σας.

Ζητήστε: Τεχνική Υποστήριξη
Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα με τον συναγερμό σας, το πρώτο πράγμα που θα κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τον τεχνικό - εγκαταστάτη του συναγερμού σας. Αυτός σίγουρα θα έχει την λύση που χρειάζεστε ως συνεργάτης της IDS. Εάν για οποιοδήποτε λόγο η επικοινωνία αυτή είναι αδύνατη, παρακαλούμε στείλτε το αίτημα σας με θέμα Τεχνική Υποστήριξη στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα.

Ζητήστε: Συνεργάτη IDS
Βρείτε τον εγκαταστάτη του συναγερμού σας σε όλη την Ελλάδα μέσω της IDS Hellas. H IDS Hellas διαθέτοντας ένα πλήρες δίκτυο συνεργατών σε όλη τη Χώρα μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας για ασφάλεια! Οι συνεργάτες της με υψηλό αίσθημα ασφάλειας, εμπειρία και κατάρτιση στα συστήματα ασφαλείας μπορούν με μία δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, να εξαλείψουν κάθε ανασφάλειά σας, προτείνοντας λύσεις για την σωστή θωράκιση της ζωής σας και της περιουσίας σας με τα αξιόπιστα συστήματα συναγερμού της IDS.

Ζητήστε: Γίνε συνεργάτης – IDS Partner
Το δίκτυο συνεργατών της IDS σε όλη την Ελλάδα αυτή την στιγμή αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία, άψογη κατάρτιση στα συστήματα ασφαλείας, επαγγελματισμό και συνέπεια στον πελάτη τους. Αυτός είναι ο κορμός επιλογής των συνεργατών της IDS και αποτελεί λόγος επιλογής μιας καλής συνεργασίας. Εάν είστε ένας από αυτούς και θέλετε συνεργασία με την IDS μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και σίγουρα θα βρούμε την χρυσή τομή για την σωστή και προσοδοφόρα συνεργασία μας. Γίνε IDS Partner και απέκτησε συνεργασία με ένα από τα κορυφαία Brand στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας με λύσεις που θα ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες των πελατών σας.

Όλα αυτά καθιστούν την IDS Hellas μία από της ισχυρότερες δυνάμεις ασφάλειας σε εθνικό επίπεδο, ικανή να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την κάθε σας ανάγκη για συναγερμό.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς με προστατεύει ένας συναγερμός
Ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας προστατεύει τον πελάτη και την περιουσία του, εξασφαλίζοντας ότι σε περίπτωση που κάποιος επιχειρήσει να παραβιάσει το φυλασσόμενο χώρο από οποιοδήποτε σημείο (είσοδος, μπαλκονόπορτες κλπ) θα χτυπήσει ο συναγερμός, ενεργοποιώντας τη σειρήνα κίνδυνου.

Συναγερμοί σπιτιών, Συναγερμοί καταστημάτων, ασύρματοι συναγερμοί, όλα στην επίσημη ιστοσελίδα της IDS στην Ελλάδα. Μέσα από το Blog μας μάθετε τα πάντα για μία αγορά συναγερμού σπιτιού και την εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού και ότι άλλο χρειάζεται για την ασφάλειά σας

 

Οδηγίες χρήσης Συναγερμού IDS