Συναγερμοί IDS 805

Ιδανικός για μικρομεσαίους χώρους έως και 100 τμ, ο συναγερμός IDS 805 διαθέτει 8 καθαρές ζώνες και προσφέρει απόλυτη αξιοπιστία σε σπίτια, γραφεία και εξοχικές κατοικίες. Επενδύστε σε ένα από τα καλύτερα συστήματα συναγερμού στην κατηγορία του.

Συναγερμός IDS 805 - Απλότητα και αξιοπιστία με σκοπό την ασφάλεια σας

Τι πιο σημαντικό από την ασφάλεια του χώρου σας είτε αυτό είναι το σπίτι ή το κατάστημα - επιχείρησή σας. Ένας απαραίτητος παράγοντας για να το διασφαλίσουμε την ασφάλεια μας είναι το σωστό σύστημα συναγερμού. Κατευθείαν πάει το μυαλό μας σε διαρρήξεις και την αποτροπή τους. Αυτός είναι ο πιο σοβαρός λόγος για να βάλετε συναγερμό και να επιλέξετε τους συναγερμούς της IDS Hellas.

Σας παρουσιάζουμε το σύστημα IDS 805 το οποίο το προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε εγκαταστάσεις μικρομεσαίες λόγω το ότι έχει 8 καθαρές ζώνες. Μπορεί να καλύψει με απόλυτη αξιοπιστία και ασφάλεια και είναι δοκιμασμένο στις πιο αντίξοες συνθήκες λόγω του ότι η κατασκευή τους γίνεται στην Ν. Αφρική, την Νο1 χώρα σε εγκληματικότητα.
Επενδύστε στον συναγερμό σπιτιού IDS 805 και προστατέψτε ότι πιο πολυτιμότερο έχετε!

Χαρακτηριστικά μονάδας συναγερμού
Κεντρική μονάδα συναγερμού IDS 805

Χαρακτηριστικά συναγερμών IDS 805

Ο συναγερμός IDS 805 είναι η καλύτερη επιλογή για μικρομεσαίες εγκαταστάσεις

  • Κεντρικός πίνακας 8 ζωνών, με τερματική αντίσταση
  • 5 προγραμματιζόμενοι έξοδοι και 1 έξοδος στο πληκτρολόγιο
  • Επιπλέον ζώνη πανικού στο πληκτρολόγιο
  • Κωδικοποιητής για επικοινωνία με το κέντρο λήψης σημάτων
  • Αυτόματη όπλιση και ρύθμιση χρόνου απόκρισης ζωνών
  • 2 ανεξάρτητα προφίλ όπλισης STAY
  • UP / Download με Software της IDS σε περιβάλλον Windows

Συναγερμός με 8 ζώνες προστασίας

Με 8 καθαρές ζώνες ο συναγερμός IDS 805 μπορεί να δεχθεί έως 8 περιφερειακά συναγερμού πχ ραντάρ, μαγνητικές επαφές με σκοπό την κάλυψη των αναγκών ενός μικρομεσαίου χώρου

Σύνδεση του IDS 805 με κέντρο λήψης σημάτων

O συναγερμός IDS 805 έχει κωδικοποιητή για επικοινωνία με κέντρο λήψης σημάτων μέσω σταθερής τηλεφωνικής γραμμής

Λειτουργία συναγερμού ότι και εάν συμβεί

Ο συναγερμός IDS διαθέτει ηλεκτρονική διάταση SPD για εξαιρετική προστασία έναντι σε κεραυνούς, υπερτάσεις. Δοκιμασμένος στις πιο αντίξοες συνθήκες, ο συναγερμός IDS 805 παρέχει ασφάλεια στον χώρο σας με μεγάλη αξιοπιστία

Πληκτρολόγια συναγερμού IDS 805
2 μοναδικές επιλογές για όλα τα γούστα

Πληκτρολόγιο CLASSIC LED για τον συναγερμό 805 με 8 ενδεικτικά φωτιζόμενα LED

Το κέλυφος του πληκτρολογίου είναι ανθεκτικό και έχει λιτή γραμμή σχεδίασης. Στο αριστερό του μέρος υπάρχουν 8 ενδεικτικά φωτιζόμενα LED που μας δείχνουν ανα πάσα στιγμή ποιες ζώνες - περιφερειακά συναγερμού είναι ανοιχτά. Τα φωτιζόμενα πλήκτρα έχουν σχεδιαστεί και μελετηθεί έτσι ώστε να μην ξεθωριάζουν και είναι μεγάλα σε μέγεθος για να κάνουν την λειτουργία του συναγερμού από τον χρήστη εύκολη υπόθεση.
Όπλιση - Αφόπλιση: Με απλές κινήσεις μπορείτε να οπλίσετε ή αφοπλίσετε εύκολα τον συναγερμό IDS-805 από το πληκτρολόγιο. Με 3 τρόπους γρήγορης όπλισης (όπλιση με έξοδο, όπλιση με παραμονή STAY, όπλιση STAY με έξοδο) κάνει την χρήση του απλή και κατανοητή από τους χρήστες.
To πληκτρολόγιο διαθέτει πλήκτρα έκτακτης ανάγκης (Φωτιά, Πανικός, Ιατρική ανάγκη)

Πληκτρολόγιο CURVE LED για τον συναγερμό 805 με 8 ενδεικτικά φωτιζόμενα LED

Το κέλυφος του πληκτρολογίου είναι ανθεκτικό και έχει μοντέρνα γραμμή σχεδίασης. Στο πάνω μέρος του πληκτρολογίου υπάρχουν 8 ενδεικτικά φωτιζόμενα LED που μας δείχνουν ανα πάσα στιγμή ποιες ζώνες - περιφερειακά συναγερμού είναι ανοιχτά. Τα φωτιζόμενα πλήκτρα έχουν σχεδιαστεί και μελετηθεί έτσι ώστε να μην ξεθωριάζουν και είναι μεγάλα σε μέγεθος για να κάνουν την λειτουργία του συναγερμού από τον χρήστη εύκολη υπόθεση.
Όπλιση - Αφόπλιση: Με απλές κινήσεις μπορείτε να οπλίσετε ή αφοπλίσετε εύκολα τον συναγερμό IDS-805 από το πληκτρολόγιο. Με 3 τρόπους γρήγορης όπλισης (όπλιση με έξοδο, όπλιση με παραμονή STAY, όπλιση STAY με έξοδο) κάνει την χρήση του απλή και κατανοητή από τους χρήστες.
To πληκτρολόγιο διαθέτει πλήκτρα έκτακτης ανάγκης (Φωτιά, Πανικός, Ιατρική ανάγκη)

Οδηγίες χρήσης πληκτρολογίου συναγερμού IDS 805


Μέσα σε λίγα λεπτά, δείτε τα πάντα για τον χειρισμό του συναγερμού σας.
Δείτε μέσω video και έντυπου υλικού πως θα οπλίσετε - αφοπλίσετε των συναγερμών σας, θα προσθέσετε ή αφαιρέσετε χρήστες χειρισμού και πως μπορείτε να κάνετε παράκαμψη ζωνών.

Ο συναγερμός σας πιο αναλυτικά από ποτέ!

Οδηγίες χρήσης πληκτρολογίου IDS 805

Συναγερμοί σπιτιών, Συναγερμοί καταστημάτων, ασύρματοι συναγερμοί, όλα στην επίσημη ιστοσελίδα της IDS στην Ελλάδα. Μέσα από το Blog μας μάθετε τα πάντα για μία αγορά συναγερμού σπιτιού και την εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού και ότι άλλο χρειάζεται για την ασφάλειά σας

 

Οδηγίες χρήσης Συναγερμού IDS