Ξεκίνησε η τουριστική περίοδος. Προστάτεψε το μαγαζί σου από εισβολείς-βανδαλισμούς

Η τουριστική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει και κάθε κατάστημα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους χιλιάδες τουρίστες που θα συρρεύσουν μαζικά στη χώρα μας για να απολαύσουν ό,τι μοναδικό έχει να προσφέρει το ελληνικό καλοκαίρι. Μαζί όμως με την αύξηση της τουριστικής κίνησης σημειώνονται και αυξημένα περιστατικά ληστειών και βανδαλισμών, οπότε το μαγαζί σας πρέπει να είναι αποτελεσματικά προστατευμένο καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής σεζόν.

Ο εξοπλισμός, τα υλικά αγαθά και τα έσοδα της επιχείρησής σας μπορεί να τεθούν στο στόχαστρο κακοποιών στοιχείων που θα επιχειρήσουν να επωφεληθούν της υψηλής κίνησης στα καταστήματα αυτήν την εποχή, προβαίνοντας σε υλικές καταστροφές και κλοπές. Ωστόσο, αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη μπορεί να αποτραπεί αν επενδύσετε στην αγορά ενός σύγχρονου συστήματος συναγερμού με ποιοτικά χαρακτηριστικά ασφαλείας, εξασφαλίζοντας τη συνεχή προστασία του καταστήματός σας απέναντι σε οποιονδήποτε επιχειρήσει να τη διαρρήξει ή να την καταστρέψει.

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος κατά την οποία κορυφώνεται η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα και λαμβάνοντας υπόψη ότι η επιχείρησή σας αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό κεφάλαιο για εσάς, συνειδητοποιούμε πόσο πολύ αξίζει την καλύτερη προστασία, κάλυψη και ασφάλεια. Καλώντας στο χώρο σας έναν εξειδικευμένο στα συστήματα συναγερμού εγκαταστάτη, εξασφαλίζετε τη δωρεάν αξιολόγηση των κενών ασφαλείας που πιθανόν να υπάρχουν, με τελικό στόχο τη διαμόρφωση και τοποθέτηση ενός συστήματος ασφαλείας που θα είναι κομμένο και ραμμένο στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Αν αναλογιστούμε ότι τα κρούσματα ληστειών και εισβολών έχουν καταγράψει ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια εν μέσω κρίσης, γίνεται αντιληπτό ότι ειδικά σήμερα, και ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, η ανάγκη προστασίας ενός καταστήματος είναι ακόμη πιο επιτακτική. Στην πλειονότητά τους οι ληστείες πραγματοποιούνται σε καταστήματα που δεν έχουν λάβει τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας, επομένως συμπεραίνουμε εύκολα ότι η εγκατάσταση ενός προηγμένου συστήματος συναγερμού μπορεί και θα αποτρέψει κάθε είδους κακόβουλες ενέργειες ενάντια της επιχείρησής σας, όπως διαρρήξεις, κλοπές και βανδαλισμούς.

Ο τεχνικός, κατά την επίσκεψή του, θα εξετάσει όλα τα τρωτά σημεία του καταστήματός σας αξιολογώντας τις ιδιαιτερότητές του από άποψη ασφαλείας. Πρωταρχικό μέλημα είναι να προταθεί ένα σύστημα συναγερμού που θα προσαρμοστεί με ακρίβεια στις απαιτήσεις του μαγαζιού σας, χαρίζοντάς σας υψηλής ποιότητας ασφάλεια και προστασία. Συνεπώς, μην το αμελήσετε: Προστατέψτε το μαγαζί σας επενδύοντας σε ένα ακέραιο και εξελιγμένο σύστημα συναγερμού που καθιστά αδύνατη την παραβίαση της επιχείρησής σας, αποθαρρύνοντας τους επίδοξους εισβολείς και διαρρήκτες.

 


Χρειάζεστε σύστημα συναγερμού για το κατάστημά σας;

Ζητήστε προσφορά από εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της IDS σε όλη την Ελλάδα και ξενοιάστε

 

Συμπληρώστε το πεδίο
Συμπληρώστε το πεδίο
Συμπληρώστε το πεδίο χωρίς κενά
Συμπληρώστε το πεδίο
Γράψτε το μήνυμά σας
Πρέπει να το επιλέξετε ώστε να έχουμε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε μαζί σας
Υποχρεωτικό πεδίο

Συναγερμοί σπιτιών, Συναγερμοί καταστημάτων, ασύρματοι συναγερμοί, όλα στην επίσημη ιστοσελίδα της IDS στην Ελλάδα. Μέσα από το Blog μας μάθετε τα πάντα για μία αγορά συναγερμού σπιτιού και την εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού και ότι άλλο χρειάζεται για την ασφάλειά σας

 

Οδηγίες χρήσης Συναγερμού IDS