Η φιλοσοφία μας – Πάνω από όλα η ανθρώπινη ζωή

Το σύστημα ασφαλείας είναι σπουδαία υπόθεση γιατί καλείται να προστατέψει την ίδια μας την ζωή! Για αυτό, οι σχεδιαστές των συστημάτων ασφαλείας της IDS έχουν σαν κύριο μέλημα να εξαλείψουν οτιδήποτε είναι πολύπλοκο ή δύσχρηστο και να προσφέρουν απλές και κομψές λύσεις σε πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.

IDS – Κορυφαίο εργοστάσιο κατασκευής συστημάτων ασφαλείας στον κόσμο

Η IDS είναι μία από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες συστημάτων ασφαλείας στον κόσμο, γιατί αναπτύσσει και παράγει τα προϊόντα στην Νότιο Αφρική, την χώρα με την μεγαλύτερη εγκληματικότητα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις ασφάλειας παγκοσμίως. Χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, οι συναγερμοί IDS αποτελούν την ιδανική επιλογή για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, είτε βρίσκεστε στο σπίτι σας είτε στην επιχείρησή σας. Ταυτόχρονα, φροντίζουν με αποτελεσματικότητα την θωράκιση της περιουσίας σας από οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια ή απειλή.

Τα συστήματα ασφαλείας IDS κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και επιλέγονται για την ασφάλεια των καταναλωτών σε Ιταλία, Ελλάδα, Ολλανδία, Αυστραλία, Ν. Ζηλανδία, Μαλαισία, Ινδονησία και πολλές άλλες χώρες.
Διαθέτει πιστοποιήσεις • Β-BBB3 6ου επιπέδου • IPC 1610 D • ISO 9001 • CE Certification, δίνοντάς σας την δυνατότητα να επιλέξετε το κατάλληλο σύστημα συναγερμού για τις δικές σας ανάγκες, ανάλογα με τον χώρο και τις λειτουργίες που επιθυμείτε να διαθέτει.

Αναγνωρισμένη ως ηγετικός κατασκευαστής και διανομέας ηλεκτρονικών προϊόντων ασφαλείας, η IDS ξεχωρίζει γιατί κάνει την ασφάλειά σας μία εύκολη υπόθεση.

IDS Hellas – Η αποκλειστική αντιπροσωπία στην Ελλάδα

Η IDS Hellas είναι εδραιωμένη στην ελληνική αγορά από το 2008 και προσφέρει επαγγελματικές και αξιόπιστες λύσεις ασφάλειας για κάθε είδους ανάγκη. Την αποκλειστική διανομή και χονδρική διάθεση των προϊόντων IDS Hellas σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιεί η εταιρία Electrosystems. Η Electrosystems προμηθεύει καθημερινά εκατοντάδες επαγγελματίες εγκαταστάτες με οτιδήποτε χρειάζονται για την ασφάλεια των πελατών τους, προσφέροντας άμεση υποστήριξη σε επίπεδο service. Εμπιστευτείτε σήμερα έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη IDS Hellas και αφεθείτε στην ασφάλεια που σας προσφέρει ο συναγερμός σας.

Συναγερμοί σπιτιών, Συναγερμοί καταστημάτων, ασύρματοι συναγερμοί, όλα στην επίσημη ιστοσελίδα της IDS στην Ελλάδα. Μέσα από το Blog μας μάθετε τα πάντα για μία αγορά συναγερμού σπιτιού και την εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού και ότι άλλο χρειάζεται για την ασφάλειά σας

 

Οδηγίες χρήσης Συναγερμού IDS