Απομακρυσμένη διαχείριση συναγερμού με φωνητικές εντολές

Διαχειριστείτε τον συναγερμό σας από απόσταση μέσω τηλεφώνου, με φωνητικές εντολές στα ελληνικά! Η πλακέτα Voice Module που ενσωματώνεται στον συναγερμό IDS X Series σας δίνει την δυνατότητα να χειρίζεστε τον συναγερμό σας, όπου κι αν βρίσκεστε.

Πλακέτα IDS Voice Module. Απομακρυσμένη διαχείριση συναγερμού με φωνητικές εντολές

Ξεχάσατε να οπλίσετε τον συναγερμό στο σπίτι σας ή στην επιχείρησή σας. Με τους ρυθμούς που τρέχουμε στην καθημερινότητά μας είναι λογικό. Δεν έχετε παρά να πάρετε το κινητό σας και να μιλήσετε στον συναγερμό σας. Ετσι απλά! 

Το Voice Module ενσωματώνετε πάνω στον πίνακα συναγερμού των προίοντων της IDS X-SERIES και αυτόματα ο συναγερμός μας ελέγχετε από απόσταση μέσω φωνητικών εντολών από το κινητό σας. Στέλνετε ένα απλό μήνυμα και με την καθοδήγηση φωνητικών εντολών ελέγχετε το σύστημά σας.

Η λειτουργία του Voice Module δεν σταματά εκεί καθώς έχει την δυνατότητα να ελέγξει και τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού σας. Ενεργοποιήστε - απενεργοποιήστε τον θερμοσίφωνα, την κουζίνα, το ποτιστικό του κήπου σας και πολλά άλλα κάνοντας την ζωή σας εύκολη με απλό τρόπο

Έλεγχος συναγερμού

Όπλιση και αφόπλιση του συναγερμού από όπου και εάν βρίσκεστε

Παράκαμψη ζωνών συναγερμού

Παρακάψτε όποια ζώνη θέλετε από το κινητό σας

Έλεγχος σειρήνας

Ενεργοποιήστε ή Απενεργοποιήστε την σειρήνα του συναγερμού σας

Χαρακτηριστικά πλακέτας
IDS Voice Module

Πλακέτα VOICE για χειρισμό του συστήματος από τον τελικό χρήστη

Voice Module | Μενού εντολών στα Ελληνικά

  • Όπλιση - αφόπλιση του συναγερμού
  • Ενεργοποίηση - απενεργοποιηση των εξόδων PGM
  • Σίγαση της σειρήνας
  • Παράκαμψη ζωνών
  • Ενημέρωση του χρήστη σε περίπτωση συναγερμου

Απομακρυσμένη διαχείριση συναγερμού με φωνητικές εντολές στην πράξη

Συναγερμοί σπιτιών, Συναγερμοί καταστημάτων, ασύρματοι συναγερμοί, όλα στην επίσημη ιστοσελίδα της IDS στην Ελλάδα. Μέσα από το Blog μας μάθετε τα πάντα για μία αγορά συναγερμού σπιτιού και την εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού και ότι άλλο χρειάζεται για την ασφάλειά σας

 

Οδηγίες χρήσης Συναγερμού IDS