Τι να προσέξω στην επιλογή εταιρείας συστημάτων συναγερμού

Τα τελευταία χρόνια η ανάγκη προστασίας της περιουσίας και της ζωής μας έχει αποκτήσει πιο επιτακτικό χαρακτήρα λόγω της αύξησης της εγκληματικότητας ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης. Όλο και πιο συχνά ακούμε ότι κάποιος φίλος ή γνωστός μας έπεσε θύμα διάρρηξης, κάτι που δημιουργεί εύλογη ανησυχία. Οι διαρρήκτες γίνονται όλο και πιο αδίστακτοι, οπότε έχουμε ανάγκη από ένα αποτελεσματικό σύστημα συναγερμού που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας. Ωστόσο, βασική προϋπόθεση για την απόκτηση ενός τέτοιου συστήματος είναι να απευθυνθούμε σε μία καταξιωμένη στο χώρο εταιρεία συστημάτων συναγερμού, η οποία θα προσφέρει άρτια εγκατάσταση από πλήρως εκπαιδευμένους τεχνικούς και εγκαταστάτες. Ποια είναι όμως τα ασφαλή κριτήρια για την επιλογή μίας τέτοιας εταιρείας;

Να είναι αξιόπιστη, με πολλά χρόνια στον χώρο

Κατ’ αρχάς, μπορεί η αγορά να κατακλύζεται από πολυάριθμες εταιρείες συστημάτων συναγερμού, καθεμία εκ των οποίων υποστηρίζει ότι προσφέρει ιδιαίτερα αξιόπιστα προϊόντα στους αγοραστές, ωστόσο επειδή κάθε σύστημα συναγερμού παρουσιάζει τη δική του πολυπλοκότητα, συστήνεται να απευθυνθείτε σε ανθρώπους με απόλυτη αξιοπιστία και αναγνωρισιμότητα στο χώρο, κουβαλώντας πολλά χρόνια εμπειρίας και διαγράφοντας επιτυχημένη πορεία. Η ιδανική εταιρεία συστημάτων συναγερμού θα πρέπει δραστηριοποιείται στο πεδίο των συστημάτων ασφαλείας πολλά χρόνια και να στελεχώνεται από δυναμικό με άρτια τεχνική κατάρτιση και επαγγελματική πληρότητα. Απευθυνθείτε επομένως σε μία εταιρεία που ενημερώνεται για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας και κατέχει την ειδική άδεια εγκαταστάτη συστημάτων συναγερμού, όπως προβλέπεται από το Νόμο.

Ενδεικτικό πελατολόγιο

Επιπλέον, το πελατολόγιο μίας εταιρείας συστημάτων συναγερμού αποτελεί τον «καθρέφτη» της αξίας και της επιτυχημένης πορείας της στο χώρο. Έτσι, ενδεικτικά το πελατολόγιο της εταιρείας που θα επιλέξετε για την αγορά του συστήματος συναγερμού σας, συστήνεται να περιλαμβάνει εκτός από επώνυμες επιχειρήσεις και ιδιώτες, διάφορους εθνικούς οργανισμούς, φορείς, τράπεζες κτλ. Ουσιαστικά, το πελατολόγιο της εταιρείας που τελικά θα προτιμήσετε, συνιστά τεκμήριο εμπιστοσύνης του αγοραστικού κοινού απέναντι στα προϊόντα ασφαλείας και τις υπηρεσίες που προσφέρει απρόσκοπτα εδώ και πολλά χρόνια.

Να έχει καλό service και προσωπικό που βρίσκεται σε επιφυλακή, όταν εγώ είμαι διακοπές

Είναι γεγονός ότι ένα σπίτι ή κατάστημα δεν μπορεί να είναι ασφαλές τα τελευταία χρόνια. Οι διαρρήκτες έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη οξυδέρκεια και τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να είναι ικανοί να εξουδετερώνουν συστήματα ασφαλείας που παλαιότερα έμοιαζαν μη προσπελάσιμα. Γι’ αυτό το λόγο επιβάλλεται το σύστημα συναγερμού μας να είναι όσο το δυνατόν πιο εξελιγμένο και πάντοτε σωστά συντηρημένο. Μία πραγματικά αξιόπιστη εταιρεία συστημάτων συναγερμού πρέπει να εξελίσσεται με το χρόνο παρέχοντας σταθερά ποιοτικό service ώστε οι πελάτες να είναι βέβαιοι ότι το σύστημα συναγερμού τους λειτουργεί άριστα και ότι δεν θα σημειωθεί κανένα «ρήγμα» ασφαλείας. Παράλληλα, η εταιρεία που παρέχει τεχνική υποστήριξη στους πελάτες της όλο το εικοσιτετράωρο επί επτά ημέρες την εβδομάδα, με καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, είναι σίγουρα αυτή που αξίζει να κερδίσει την «κούρσα» από τους ανταγωνιστές της. Ταυτόχρονα, πρέπει να επικεντρωθούμε σε μία εταιρεία συστημάτων συναγερμού της οποίας το πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό βρίσκεται πάντοτε σε επιφυλακή όταν εμείς λείπουμε σε διακοπές και απουσιάζουμε από το χώρο μας, φροντίζοντας για την προστασία του και επεμβαίνοντας αστραπιαία όταν υπάρχει κίνδυνος, δεδομένου ότι το σύστημα συναγερμού μας είναι μόνιμα συνδεδεμένο με το Κέντρο Λήψης Σημάτων.

Να μου εμπνέει εμπιστοσύνη ο εγκαταστάτης

Ακόμη και το καλύτερο σύστημα συναγερμού, εφόσον δεν έχει εγκατασταθεί σωστά, δεν παρέχει καμία προστασία και ασφάλεια. Συνεπώς, είναι πολύ σημαντικό να είστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με ανθρώπους με τεχνογνωσία, εμπειρία και επαγγελματική αρτιότητα, που να μπορούν να σας εμπνέουν την απαραίτητη εμπιστοσύνη. Κατόπιν προσεκτικής έρευνας αγοράς, θα μπορέσετε να αναδείξετε τον εγκαταστάτη που να σας δίνει την εντύπωση ότι πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές ώστε να θεωρείται ότι παράγει επαγγελματικά το έργο του. Επειδή κάθε χώρος έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και ανάγκες, το σύστημα συναγερμού που θα αγοράσετε πρέπει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του χώρου σας. Η ασφάλεια των περιουσιακών μας στοιχείων και των αγαπημένων μας προσώπων δεν πρέπει να αφεθεί σε έναν τυχάρπαστο εγκαταστάτη, αλλά σε μία καταξιωμένη εταιρεία που στελεχώνεται από εξειδικευμένους πτυχιούχους εγκαταστάτες*(δείτε σχετικό άρθρο μας) με πολύχρονη εμπειρία και γνώση των συστημάτων συναγερμού.

 

Χρειάζεστε σύστημα συναγερμού;

Ζητήστε προσφορά από εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της IDS σε όλη την Ελλάδα και ξενοιάστε

 

Συμπληρώστε το πεδίο
Συμπληρώστε το πεδίο
Συμπληρώστε το πεδίο χωρίς κενά
Συμπληρώστε το πεδίο
Γράψτε το μήνυμά σας
Πρέπει να το επιλέξετε ώστε να έχουμε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε μαζί σας
Υποχρεωτικό πεδίο

Συναγερμοί σπιτιών, Συναγερμοί καταστημάτων, ασύρματοι συναγερμοί, όλα στην επίσημη ιστοσελίδα της IDS στην Ελλάδα. Μέσα από το Blog μας μάθετε τα πάντα για μία αγορά συναγερμού σπιτιού και την εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού και ότι άλλο χρειάζεται για την ασφάλειά σας

 

Οδηγίες χρήσης Συναγερμού IDS