Επίσημο Συνέδριο Εγκαταστατών 2017

Ακούσαμε τα καλύτερα νέα!

Περισσότεροι από 300 εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας μας τίμησαν με την παρουσία τους στο Ετήσιο Συνέδριο Συνεργατών που διοργάνωσε η IDS Hellas και ο όμιλος επιχειρήσεων Atlas Group, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 στο Divani Caravel στην Αθήνα.

Ο όμιλος προχώρησε σε μεγάλες στρατηγικές συνεργασίες και αναβάθμισε την την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, δημιουργώντας για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά νέες καινοτομίες και μεγάλες αλλαγές σε ό,τι αφορά το 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων.

Δυναμικό «Καλωσόρισμα»

Το έναυσμα για την έναρξη του συνεδρίου έδωσε ο Κος Απόδιακος Χρήστος, ιδρυτής και ιδιοκτήτης του ομίλου της Atlas, ο οποίος αφού καλωσόρισε θερμά και ευχαρίστησε το κοινό και τους συνεργάτες, προανήγγειλε τις νέες αλλαγές και καινοτομίες που έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας.

«Είμαι πολύ περήφανος για τους συνεργάτες μας, τα προιόντα IDS και σίγουρα για τις νέες υπηρεσίες του Κέντρου Λήψης Σημάτων της Atlas Security. Σκοπός μας είναι, από αύριο όλοι εσείς οι συνεργάτες μας, να έχετε τέτοια εφόδια ώστε η δουλειά σας να γίνει πιο εύκολη και πιο αποδοτική από ποτέ.» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κος Απόδιακος.

Πρώτο μέρος συνεδρίου

Ξεκινώντας με τις νέες εξελίξεις της IDS Hellas, ο διευθυντής πωλήσεων της Electrosystems Κος Στέλιος Κολολός παρουσίασε τη νέα εφαρμογή «Hyyp» της IDS, με την οποία μπορούμε πλέον εύκολα και γρήγορα να χειριζόμαστε τον συναγερμό απομακρυσμένα, από κάθε είδους smartphone.

Το νέο module της IDS σε συνεργασία με την πρωτοποριακή εφαρμογή επιτρέπει τον πλήρη χειρισμό των εξόδων του συστήματος X-Series, παρέχει push notifications για όλα τα συμβάντα, απομακρυσμένη όπλιση / αφόπλιση του συστήματος, καθώς και αυτόματη παραμετροποίηση με τη λειτουργία DHCP. Για να γίνει κατανοητή η λειτουργία της εφαρμογής «Hyyp», ακολούθησε live επίδειξη από τον υπεύθυνο τεχνικής υποστήριξης Kο Στέλιο Παράβολο, ο οποίος μέσα σε μόλις τρία βήματα έδειξε στο κοινό πόσο εύκολα δημιουργούμε λογαριασμό, πώς καταχωρούμε το σύστημα συναγερμού στην εφαρμογή, καθώς και τον άμεσο χειρισμό συσκευών αυτοματοποίησης.

Στη συνέχεια ο Κος Κολολός παρουσίασε το IDS 805 bus interface το οποίο διαθέτει 2 επιπλέον ζώνες και 2 ρελέ που διαχειρίζονται μέσω της εφαρμογής Hyyp και δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης του IP module σε συστήματα IDS 805. Επιπλέον είχαμε την ευκαιρία να δούμε τo IDS output control με 8 εξόδους PGM, την Smart zone expander με 8 ζώνες και 3 επιπλέον για επιτήρηση διακοπής ρεύματος, χαμηλής τάσης μπαταρίας και κατάστασης ασφαλείας του τροφοδοτικού της IDS, το IDS BUS Isolator για προστασία από βραχυκύκλωμα και το IDS Access Control. Το IDS Access Control μπορεί να συνδυαστεί με τους πίνακες της σειράς «X», είναι ιδανικό για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις και δίνει τη δυνατότητα για σύνδεση έως 8 ελεγκτών πόρτας (ανά σύστημα), παρέχοντας παράλληλα είσοδο για σύνδεση μαγνητικής επαφής και είσοδο για σύνδεση κουδουνιού πόρτας. Ενδιαφέρον είχε και η παρουσίαση του ασύρματης επέκτασης συστήματος IDS Xwave 2, η οποία υποστηρίζει 16 ασύρματα περιφερειακά και τέλος το IDS wireless output για την επέκταση του συστήματος (2 ασύρματες ζώνες). Το πρώτο μέρος του συνεδρίου έκλεισε με πλήθος κόσμου να δοκιμάζει τη μεγάλη γκάμα προϊόντων που ήταν διαθέσιμη στο συνέδριο.

Δεύτερο μέρος συνεδρίου

Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν στο δεύτερο μέρος με την Κα Δήμητρα Απόδιακου, marketing manager του ομίλου, η οποία ανακοίνωσε τις μεγάλες αλλαγές που υλοποίησε το Κέντρο Λήψης Σημάτων της Atlas Security και που πρόκειται να αλλάξουν τα δεδομένα του κλάδου μας, όπως τα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Με ιδιαίτερα μεγάλη χαρά, παρουσιάστηκε επίσημα το νέο λογότυπο της Atlas Security, πραγματοποιώντας live αποκαλυπτήρια του 3d σήματος που κρυβόταν στο stage και δίνοντας ταυτόχρονα μεγάλη βαρύτητα στα σύμβολα που ενσωματώνει.

«Μετά από 30 χρόνια, δημιουργήσαμε ένα νέο, σύγχρονο λογότυπο, με σκοπό να ενσωματώνει όλα αυτά που μας χαρακτηρίζουν, όλα αυτά που πρεσβεύουμε, που νιώθουμε περήφανοι και που θέλουμε να δημιουργούνται στο μυαλό του κάθε ανθρώπου τόσο για εμάς όσο και για εσάς, που είμαστε μια οικογένεια.» ανέφερε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες, τονίζοντας την πιο σημαντική αξία του ομίλου, το ότι «μαζί είμαστε δυνατοί».

Η πιο δυνατή στιγμή, ωστόσο, ήταν η ανακοίνωση της τεράστιας στρατηγικής συνεργασίας με την Interamerican, έναν κορυφαίο διεθνή ασφαλιστικό όμιλο με έδρα την Ολλανδία. Η Atlas Security και η Interamerican, λανσάρουν από κοινού τη νέα καινοτόμο υπηρεσία «AtlasMed», προσφέροντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματική βοήθεια σε θέματα υγείας, 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο. Πιο συγκεκριμένα η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία παρέχει ιατρικές συμβουλές και οδηγίες από εξειδικευμένους γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, καθώς και υγειονομική μεταφορά με ασθενοφόρο της Interamerican, σε περίπτωση ανάγκης.

Για τη νέα συνεργασία και την καινοτόμο υπηρεσία Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας AtlasMed, μίλησε και ο κος Σκαρμούτσος Γιώργος, εκπρόσωπος της Interamerican Βοηθείας, ο οποίος πιστοποίησε το πόσο σημαντικό είναι το όφελος που θα λαμβάνει στο εξής ο κάθε συνδρομητής από την σύμπραξη των δύο ομίλων.

Μάθετε περισσότερα για τη νέα υπηρεσία Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας AtlasMed

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με τις κληρώσεις των μεγάλων δώρων και την απονομή τους στους 10 τυχερούς της ημέρας! Τα δώρα αφορούσαν σε μοναδικά πακέτα συναγερμών IDS 805 και IDS X Series, καθώς και δωρεάν ετήσιες συνδέσεις στο Κέντρο Λήψης Σημάτων της Atlas Security.

Οι ομιλητές ευχαρίστησαν θερμά όλους τους σύνεδρους που τίμησαν με την παρουσία τους το μεγάλο αυτό γεγονός, επιβραβεύοντας έμπρακτα τον κάθε συνεργάτη ξεχωριστά, με δωροεπιταγή αξίας 40€ για τις αγορές των νέων προιόντων που παρουσιάστηκαν!

Η νέα εποχή έχει ήδη ξεκινήσει. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε μοναδικές δυνατότητες και λύσεις που δημιουργούν καθημερινά ευχαριστημένους και ικανοποιημένους πελάτες.

Σας ευχαριστούμε!

Συναγερμοί σπιτιών, Συναγερμοί καταστημάτων, ασύρματοι συναγερμοί, όλα στην επίσημη ιστοσελίδα της IDS στην Ελλάδα. Μέσα από το Blog μας μάθετε τα πάντα για μία αγορά συναγερμού σπιτιού και την εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού και ότι άλλο χρειάζεται για την ασφάλειά σας

 

Οδηγίες χρήσης Συναγερμού IDS