Προστατέψτε το σπίτι και την οικογένειά σας με τον συναγερμό που σας ταιριάζει

Θωρακίζοντάς το σπίτι σας με ένα επαγγελματικό σύστημα συναγερμού IDS, μπορείτε να το μετατρέψετε στο ασφαλέστερο μέρος της καθημερινότητάς σας. H IDS Hellas διαθέτοντας ένα πλήρες δίκτυο συνεργατών σε όλη τη Χώρα μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας για ασφάλεια! Με υψηλό αίσθημα ασφάλειας, εμπειρία και κατάρτιση στα συστήματα ασφαλείας, οι συνεργάτες μας μπορούν με μία δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, να εξαλείψουν κάθε ανασφάλειά, προτείνοντας λύσεις για την σωστή θωράκιση της ζωής και της περιουσίας σας.

Γιατί να επιλέξω συναγερμό IDS για το σπίτι μου;

Το υψηλό επίπεδο ποιότητας των προϊόντων IDS σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο και αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών σε όλη την χώρα, κάνει την IDS Hellas μία από της ισχυρότερες δυνάμεις ασφάλειας, ικανή να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την κάθε σας ανάγκη για συναγερμό.

  1. Κατασκευάζονται εδώ και 30 χρόνια στην χώρα με την Νο1 εγκληματικότητα παγκοσμίως, με κυρίαρχο σκοπό την προστασία της ανθρώπινης ζωής
  2. Αντέχουν στις πιο αντίξοες συνθήκες χάρη στην μοναδική προστασία SPD έναντι σε κεραυνούς και υπερτάσεις
  3. Είναι πιστοποιημένοι σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας: ISO 9001:2008 • Β-BBB3 6ου επιπέδου • IPC 1610 D
  4. Χαρακτηρίζονται από μεγάλη ευκολία χρήσης για να λειτουργούν έγκαιρα και αξιόπιστα, ακριβώς την στιγμή που το χρειάζεστε.

Πλήρες δίκτυο συνεργατών σε όλη τη Χώρα

Οι συνεργάτες της με υψηλό αίσθημα ασφάλειας, εμπειρία και κατάρτιση στα συστήματα ασφαλείας μπορούν με μία δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, να εξαλείψουν κάθε ανασφάλειά σας!

Ανταγωνιστικές τιμές με πακέτα συναγερμών

Οι συνεργάτες της IDS διαθέτουν οικονομικά πακέτα με ολοκληρωμένα ενσύρματα ή ασύρματα συστήματα συναγερμού, δίνοντας πραγματικά ολοκληρωμένες λύσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Έλεγχος συναγερμού από το κινητό σας τηλέφωνο

Mε την εφαρμογή HYYP Home μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στο συναγερμό του σπιτιού σας σαν να βρισκόσασταν εκεί. Φιλική προς στο χρήστη, παρέχει push notifications για όλα τα συμβάντα, απομακρυσμένη όπλιση/αφόπλιση κ.α.

Πακέτο υλικών συναγερμού για τον χώρο σας

Image
Πίνακας συναγερμού IDS (8-64 ζώνες)
Image
Σειρήνα εξωτερικού χώρου με Flash
Image
Πληκτρολόγιο IDS Classic Led (16 ζώνες)
Image
Σειρήνα συναγερμού εσωτερικού χώρου
Image
Ανιχνευτής κίνησης εσωτερικού χώρου
Image
Μπαταρία πίνακα συναγερμού
Image
Μαγνητικές επαφές υψηλής ποιότητας
Image
Μπαταρία εξωτερικής σειρήνας 

Προσφορά από εξουσιοτημένο συνεργάτη IDS

Συμπληρώστε το πεδίο
Συμπληρώστε το πεδίο
Συμπληρώστε το πεδίο
Συμπληρώστε το πεδίο
Γράψτε το μήνυμά σας
Πρέπει να το επιλέξετε ώστε να έχουμε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε μαζί σας
Υποχρεωτικό πεδίο

Συναγερμοί σπιτιών, Συναγερμοί καταστημάτων, ασύρματοι συναγερμοί, όλα στην επίσημη ιστοσελίδα της IDS στην Ελλάδα. Μέσα από το Blog μας μάθετε τα πάντα για μία αγορά συναγερμού σπιτιού και την εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού και ότι άλλο χρειάζεται για την ασφάλειά σας

 

Οδηγίες χρήσης Συναγερμού IDS