Εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού

Ο συναγερμός IDS είναι ο συναγερμός μου. Τώρα τι κάνουμε; Τι σημαίνει εγκατάσταση συναγερμού;


Ξεκινώντας το άρθρο θέλουμε να τονίσουμε ότι το σύστημα συναγερμού γίνεται από τον εγκαταστάτη συναγερμού. Αυτός είναι υπεύθυνος για την τοποθέτηση και πρέπει να έχει την τεχνογνωσία και εμπειρία να το κάνει.

Η Εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού προχωράει με τον να κλείσετε κάποιο ραντεβού για να δει τον χώρο, να μελετήσει τις ανάγκες του και πως το σύστημα συναγερμού με τα περιφερειακά του να σας δώσει την προστασία που χρειάζεστε.

Η επίσκεψη για μελέτη του χώρου συνήθως είναι δωρεάν αλλά αυτό εξαρτάται από κάθε περίπτωση.


Παρακάτω θα δούμε την ενσύρματη λύση άρα και εγκατάσταση του συναγερμού που είναι και η πιο δημοφιλής.


Τα συστήματα της IDS συνοδεύονται με 2 χρόνια γραπτή εγγύηση σωστής λειτουργίας και έχει σας παρέχονται με αναλυτικές οδηγίες χρήσης για την ορθή λειτουργία του συστήματος.

Ο εγκαταστάτης συναγερμού που έχετε επιλέξει σας ενημερώνει για της ανάγκες του συστήματος για συντήρηση και τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε για την λειτουργία του συναγερμού.

Τέλος, με την εγκατάσταση του συναγερμού σας , ο εγκαταστάτης συναγερμού σας δίνει την επιλογή εάν θέλετε να συνδέσετε τον συναγερμό με το κέντρο λήψης σημάτων. Ως IDS Hellas αυτό το βήμα το θεωρούμε απαραίτητο και όλοι οι συνεργαζόμενοι εγκαταστάτες μας το προτείνουν. Με τον τρόπο αυτό θα νιώθετε ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στο χώρο σας γιατί θα έχετε πάντα 24ωρη ενημέρωση ότι και εάν συμβεί στο χώρο σας, είτε πρόκειται για απόπειρα διάρρηξης είτε για κάποιο άλλο συμβάν όπως διακοπή ρεύματος ή πρόβλημα στην τηλεφωνική σας γραμμή.

Συναγερμοί σπιτιών, Συναγερμοί καταστημάτων, ασύρματοι συναγερμοί, όλα στην επίσημη ιστοσελίδα της IDS στην Ελλάδα. Μέσα από το Blog μας μάθετε τα πάντα για μία αγορά συναγερμού σπιτιού και την εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού και ότι άλλο χρειάζεται για την ασφάλειά σας

 

Οδηγίες χρήσης Συναγερμού IDS