Συναγερμοί σπιτιών IDS - Γιατί πρέπει να αγοράσετε άμεσα!

Τις περισσότερες φορές συζητάμε και προβληματιζόμαστε για ένα γεγονός, όταν αυτό έχει συμβεί ήδη. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την ασφάλεια του σπιτιού μας. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις εκείνων, που έπεσαν θύματα διάρρηξης και στη συνέχεια αποφάσισαν να επενδύσουν, ένα σύγχρονο σύστημα συναγερμού όπως οι συναγερμοί σπιτιών της IDS.

Οι συναγερμοί της IDS είναι ένας από τους φθηνότερους τρόπους για να αποτραπεί ένας διαρρήκτης και αυτό γιατί:

Η πλειοψηφία των διαρρηκτών, πριν εισβάλλουν σε ένα σπίτι, ελέγχουν το επίπεδο ασφάλειάς του. Η παρουσία ενός συναγερμού είναι αρκετή για να τους αναγκάσει να ψάξουν άλλο χώρο για να εισβάλουν, γλιτώνοντάς σας από πολλά προβλήματα. Τα χρήματα που επενδύετε για την εγκατάσταση ενός αξιόπιστου συστήματος ασφάλειας, όπως είναι της IDS, είναι πολύ λιγότερα από την απώλεια που πιθανώς θα έχετε εάν κάποιος διαρρήξει στο σπίτι σας. Ένας διαρρήκτης μπορεί να θελήσει να σπάσει την πόρτα του σπιτιού σας καθώς προσπαθεί να μπει μέσα. Ίσως ακόμα να αντιμετωπίσετε σπασμένα παράθυρα, κατεστραμμένα έπιπλα και άλλες ζημιές γενικής φύσεως. Η επιδιόρθωση των ζημιών εκτός από πολύ χρόνο, κούραση σωματική και ψυχολογική, θα σας στοιχίσει και πολλά χρήματα.

Οι συναγερμοί σπιτιών της IDS είναι ότι καλύτερο μπορείτε να επενδύσετε για την ασφάλεια της οικογένειά σας, προστατεύοντας τα παιδιά αλλά και τα ηλικιωμένα μέλη, οι οποίοι πολλές φορές αποτελούν εύκολο στόχο για τους εγκληματίες.

Οι συναγερμοί της IDS προτείνονται από τους τεχνικούς ασφαλείας γιατί η φιλοσοφία κατασκευής τους βασίζεται πάνω από όλα στην αξία της ανθρώπινης ζωής και με τα προϊόντα τους κάνουν τα πάντα για να προσφέρουν ό,τι χρειάζεται για την απόλυτη προστασία της.

Η απλότητα της χρήσης του συναγερμού μέσω του πληκτρολογίου, τόσο στην χρήση όσο στο σχεδιασμό είναι το σήμα κατατεθέν των συναγερμών της IDS που σκοπός του είναι να ενεργεί αξιόπιστα όταν πραγματικά τον χρειάζεστε για την ασφάλειά σας.

Δεν πρέπει εξάλλου να παραβλέπουμε το γεγονός ότι υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρείες που μειώνουν τα ασφάλιστρά τους αν στο ακίνητο υπάρχει σύστημα ασφαλείας. Σύμφωνα με τις ασφαλιστικές εταιρείες Ασφαλιστικών Πληροφοριών, μέση έκπτωση της τάξης του 15 με 20% είναι διαθέσιμο για τα συστήματα ασφαλείας, τα οποία χαρακτηρίζονται από επαγγελματική εγκατάσταση και δεν αφήνουν κανένα αδύνατο σημείο στην ασφάλεια του χώρου. Για αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή της εταιρείας που θα στηρίξετε την ασφάλειά σας. Καλό θα είναι η εταιρεία που θα επιλέξετε να έχει φυσικό κατάστημα και να προσέξετε οι συσκευές να έχουν εγγύηση και να σας παρέχουν σέρβις σε περίπτωση ανάγκης.

Οι συναγερμοί σπιτιών της IDS είναι επένδυση και δεν έχετε να ανησυχείτε για το σπίτι σας, ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά από αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συστήματα συναγερμού, συναγερμοί πυρκαγιάς, αισθητήρες πλημμύρας, τα συστήματα παρακολούθησης CCTV και πόρτες ασφαλείας παρέχουν αποτελεσματικό μέσο αποτροπής του εγκλήματος.

Συναγερμοί σπιτιών, Συναγερμοί καταστημάτων, ασύρματοι συναγερμοί, όλα στην επίσημη ιστοσελίδα της IDS στην Ελλάδα. Μέσα από το Blog μας μάθετε τα πάντα για μία αγορά συναγερμού σπιτιού και την εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού και ότι άλλο χρειάζεται για την ασφάλειά σας

 

Οδηγίες χρήσης Συναγερμού IDS