Καλωδίωση συναγερμού σπιτιού - Τι δίκτυο καλωδίωσης έχετε;

Η καλωδιώση γίνεται κατά την εγκατάσταση – τοποθέτηση του ενσύρματου συναγερμού στον χώρο σας. Ο τεχνικός ασφαλείας το αναφέρει κατά την μελέτη του χώρου για να βγει η προσφορά του συστήματος ασφαλείας . Γνωρίζοντας ο τεχνικός μέσω από την εμπειρία του, τις ανάγκες του χώρου, σας προτείνει λύσεις για την σωστή λειτουργία του συστήματος σας. Γι’ αυτό πάντα προτείνουμε ως IDS Hellas να γίνετε πρώτα επίσκεψη – μελέτη του χώρου και μετά η προσφορά. Αποφεύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις εάν το δίκτυο καλωδίωσης δεν γίνει σωστά και με μελέτη.

Αναλυτικά μιλώντας για καλωδίωση συναγερμού αναφέρουμε τις 2 παρακάτω περιπτώσεις για να γνωρίζετε τι μπορεί να προκύψει κατά την συνάντηση με τον τεχνικό σας

 

Εγκατάσταση σε χώρο με δίκτυο καλωδίωσης

Τα τελευταία χρόνια και κυρίως σε νεόδμητα κτίρια υπάρχει προεγκατεστημένο δίκτυο καλωδίωσης για συναγερμούς Δηλαδή υπάρχουν αναμονές για τα περιφερειακά του συναγερμού, όπως πληκτρολόγιο, ραντάρ, εξωτερική σειρήνα, μαγνητικές επαφές κα. Σε αυτή την περίπτωση η εγκατάσταση διαρκεί λίγες ώρες (αναλόγως τον χώρο και τα τετραγωνικά που έχει).
Κάποιες φορές οι αναμονές που έχουν γίνει εξ’ αρχής βρίσκονται σε ακατάλληλο σημείο και αυτό το καταλαβαίνουμε όταν έρχεται το τεχνικός ασφαλείας στον χώρο μας για να κάνει την μελέτη. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να γίνουν κάποιες επιπρόσθετες εργασίες – καλωδιώσεις έτσι ώστε το σύστημα συναγερμού να λειτουργεί όπως πρέπει για την σωστή θωράκιση του χώρου.

 

Εγκατάσταση σε χώρο χωρίς δίκτυο καλωδίωσης

Για χώρους που δεν υπάρχει έτοιμο δίκτυο καλωδίωσης, γίνεται ανάλυση και μελέτη του χώρου με γνώμονα την λειτουργικότητα και την ασφάλεια που θα παρέχει ο συναγερμός, καθώς και το αισθητικό αποτέλεσμα . Ο χρόνος εγκατάστασης εξαρτάται από τις ανάγκες του χώρου που θα τοποθετηθεί ο συναγερμός. Κατά την αυτοψία ο τεχνικός θα σας καθοδηγήσει κατάλληλα για την καλύτερη δυνατή επιλογή έτσι ώστε ο συναγερμός σας να καλύπτει της ανάγκες της ασφάλειας.

Συναγερμοί σπιτιών, Συναγερμοί καταστημάτων, ασύρματοι συναγερμοί, όλα στην επίσημη ιστοσελίδα της IDS στην Ελλάδα. Μέσα από το Blog μας μάθετε τα πάντα για μία αγορά συναγερμού σπιτιού και την εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού και ότι άλλο χρειάζεται για την ασφάλειά σας

 

Οδηγίες χρήσης Συναγερμού IDS